Як смачно нагодувати коханого
У будь-якої сучасної дами гостра нестача часу. Однак у справжніх господинь аж ніяк не виникає питань, чим нагодувати голодного дружина. І для цього зовсім аж ніяк не обов’язковий набір готових салатів з наібліжайшего магазину. Любляча дружина постійно відшукає трохи апетитних рецептів, щоб побалувати благовірного.
Приготувати смачну вечерю вам допоможут домашні рецепти, подивитись які ви можете на сайті http://ejwa.net/.
Щоб догодити чоловікові з їжею, важливо відати його смаки. Хтось існування дасть за рум’яні сирники зі як би сметанкою, а кому-то в радість лише стейк з кров’ю. Відмінна господиня знайде розумний компроміс і аж ніяк не лише нагодує дружина улюбленою стравою, однак і збагатить його раціон, беручи до уваги пристрасті.
Намагайтеся урізноманітнити меню. Овочеві страви подавайте з м’ясом або рибою. Це аж ніяк не лише ситні, однак і здорове поєднання. Активніше використовувати в приготуванні спеції, пряні трави: вони дадуть вже відомим страв новітні запахи і смакові аспекти. Спробуйте сьогодні заправити салат олією, а завтра оливковою або кукурудзяною.
Аж ніяк не налягайте на напівфабрикати. Пельмені цікавіше і прибутковіше ліпити своїми руками. Ви швидко переконайтеся, що вони аж ніяк не лише набагато перевершують фабричні за смаком, проте та, м’яко кажучи, готуються досить жваво. М’ясну начинку сміливо підміняйте овочевий, круп’яної або фруктовою. Такі вареники з сиром, вишнями, капустою — подаються з різними соусами. Залежно від виду начинки, вони з фурором можуть вживатися аж ніяк не лише як ніби 2-і страви, однак і в якості десерту.
Частіше тушкуйте і запікайте в духовій шафі. Буденна каша в глиняному горщику, приправлена пасерованими овочами, з додаванням горіхів і сухофруктів, може також стати вашим фірмовим блюдом. І жодна душа аж ніяк не здогадається, що на приготування ви витратили мінімум часу, потрібного як тільки на підготовку продуктів. Якщо поєднувати деяка кількість видів круп, то вийде маса варіантів, і ваше меню жодного разу аж ніяк не буде монотонним.
Аж ніяк не ігноруйте супи, вони потрібні для як би звичайної роботи шлунка. Горохові, квасолеві, грибні, борщі додають сили і бадьорість. Проте вони можуть бути і незвичайно смачними, по-особливому пікантними, якщо підійти творчо до готування. Всі знають те, що припустимо, овочевий суп можна додати сир, лимонні часточки, а в м’ясний – волоські горіхи, кінзу, гранатовий сік (вийде ледь не харчо). Жодного разу зовсім не буде зайвою зелень, вносить в супи ноти весняної свіжості і як би збудлива голод.
Дайте волю фантазії, аж ніяк не бійтеся експериментувати. І дійсно, інтригуйте дружина кулінарними шедеврами, радуйте його різними домашніми делікатесами. Лише готуйте аж ніяк не через силу, а з як би душею. Тоді страва насправді буде смачним, а чоловік – задоволеним.